Är flugan över nu?

Ett brev betyder så mycket hette det i en reklamkampanj från posten för väldigt många år sen. Idag kom ett brev och kanske googlebrev 003 (2)kan man uppfatta att det betyder mycket. Avsändare är Google. Ett brev utkört av en postens gula bilar alltså. Lite oväntat för mig är det att Google skickar reklam med posten.

Självklart har väl inte ens Google hävdat att Internet är lösningen är lösningen på allt men nog har det varit lätt att få uppfattningen att Google menar att mer och mer av information och kommunikationen kommer att ske elektroniskt. Men uppenbarligen är det inte tillräckligt för deras egen kommunikation även om brevet handlar om vilka fantastiska möjligheter nätet erbjuder, inte minst genom Googles tjänster.

Nä, jag tror inte att Internet är någon fluga som snart över. (Det var ju en komminaktionsminister som uttalade sig just så….). Det går givetvis inte att dra slutsatser av något enstaka exempel men jag tror och hoppas att världen utanför Internet ska fortsätta att kallas verkliga livet (IRL) och inte AFK (away from keyboard) som nu lanseras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: